15 September 2014

Fashion's Night Out 2014

Bu yıl 17 Eylül saat 18:00 de Bağdat Caddesi,Nişantaşı ve İstinye Parkta gerçekleşecek olan FNO ya sayılı günler kaldı.POP temalı bu moda etkinliğine katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit.Öncelikle FNO Mobil aplikasyonunu indirerek tüm haberlerden uzak kalmıyoruz.Gardirobunuzun başına geçip o gün için kombin yapıyorsunuz ve sonrasında size yazacağım bir kaç öneriyi okuyorsunuz ve öyle geceye katılıyorsunu.
Bir yıl aradan sonra FNO birbirinden harika süprizlerle bizleri bekliyor olacağından hiç süphemiz yok.Bu yıl da gece için tasarlanmış t-shirtlerin tasarımı harika ve iyi bir amaç için yapılıyor olması güzel bir şey.Bu yıl t-shirt ve çantaları poplaştıran illüstrasyonlar Umut Karaman tasarımıda Les Benjamins imzalı.Bilmiyenler için not geçeyim bunlardan elde edilecek gelir Tohum Otizm Vakfına bağşlanacak.

Eğer geceyi Bağdat Caddesinde geçirecekseniz Swarovskinin caddede kurulacak kristal dövme standına uğramayı sakın unutmayın.Üstelik saat 18:00 24:00 arası %20 indirim fırsatı var.
Her yıl süprizler yapan Boyner bu yıl da bizleri şaşırtacağına benziyor.İndirim ve süprizler İstinye Park,Bağdat Caddesi ve Nişantaşı City's de sizleri bekliyor olacak.
Cadde ve Nişantaşı City's teki Narsın konuklarına süprizleri ve özel hediyeleri olacak.Makyaj denemeleri için Nars a uğramayı sakın unutmayın derim ben.
Vicroria's Secret ise ilk 10 FNO cu özel tasarlanan ve içinde krem parfüm bulunan yüzük kazanacak.Harika bir haber.İlk 10 olabilmek için bence gözünüz Vicroria's Secret mağazalarında olsun.
FNO gecesi için Pandora markası özel bir bilezik tasarlamış.Sizde Pandora hayranıysanız bu özel tasarı bileziği kaçırmayın derim.
FNO nun  ana sponsoru olan Koleston Miss Vogue kapak kızını arayacak.Bu fırsat kaçmaz.
Bunun gibi bir çok süpriz ve özel indirimlerden yararlanmak istiyorsanız Bağdat Caddesi, Nişantası veya İstinye Parka uğramayı unutmayın.

No comments:

Post a Comment