12 November 2015

BUSE TERIM FOR DEFACTO





Geçen gün Sabancı Müzesi The Seed alanında gerçekleşen Buse Terim for Defactonun lansamınına davetliydim.Buse Terim Defacto için hazırladığı koleksiyonunda,siyah deri parçalar,püsküller,ekose gömlekler,70'lerden esintiler dikkat çekiyor.Renkler ağırlıklı olarak nötr-toprak tonları,maxi elbiseler,deri skinny pantolonlar,biker ceketler,koleksiyonu zengin kılıyor.



 
Koleksiyonda akesuarlara da genişce yer verilmiş.Deri eldivenler,püsküllü çantalar ve botlar,bere ve western şapkalar,tokalı flat-biker botlar,maskülenoxford modeller,küpeler ve kolyeler herkese hitap edeceğini düşünüyorum.
Buse Terim özel koleksiyonun yanı sıra,kombin önerilerinde bulunacak.Defacto'nun sosyal medya platformlarında paylaşılacak.
Defacto ile işbirliğine 2016  Ilkbahar-Yaz  sezonu için hazırladığı farklı tasarımlarla devam edecek ve Yılbaşı,Sevgililer Günü gibi özel günler için yeni koleksiyonlar hazırlayacağını duyurdu.

            
 
 
 

Geceye Terim ailesi ve onların yakın dosyları da Buse Terimi o gece yanlız bırakmadı.
Buse Terimin Defacto için hazırladğı koleksiyon mağazalarda satışa çıktı.Ürünleri detaylı olarak www.Defacto.com.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment