22 April 2016

ACCESSORIS

Aksesuarlarımız kıyafetlerimizin tamamlayıcılarıdır,ve onlar olmadan kendimizi bazen eksik hisseder ve bir şeyleri takıp takıştırmadan işte şimdi oldu diyemeyiz.Kıyafetimizi belki bir saat veya bir yüzük bile olsa havasını değiştirmede büyük bir güce sahipler.




Beni instagram dan da takip edenler aksesuarları ne kadar çok sevdiğimi bilirler.Dışarı çıkmadan
saatimi veya takılarım dan birini mutlaka kıyafetlerim ile tamamlarım,çünkü ufak detaylar kıyafetinizde büyük değişiklikler yapma gücüne sahiptirler. Fawnxfern markasının bu iki bilekliğini bu aralar sık sık göreceksiniz.


Bir kaç sezondur üstümde gördüğünüz trench bu sezon gene giydim,çünkü inceliği olsun duruşu olsun hem eskimeyecek bir model hem de bu bahar havaları için ideal.


Küçüklüğümden beri saat kullanmasını çok severim ve yaşadığım ülke nedeniyle de saatler ile her zaman aram iyi oldu.Bence saatler hiç bir zaman eskimeyecek hatta tam tersi şu sıralar daha hit oldular ve kıyafetlerimize yön verecek duruma geçtiklerini söyleyebilirim.
Christian Paul Watches markasının da favorilerimin arasına girmesinin büyük bir nedeni de "Marble" detayını saatlerinde kullanması ki bildiğiniz üzere ben bir marble hayranıyım ve her şey de bir marble detayın kullanılması benim favorim oldu.







ENG: Our accessories complement our outfits as we know.Sometimes without them we feel incomplete.Accessories has a great power to change our clothes.
Those who follow me on Instagram they know how much  i love accessories.Before i going out i wearing always my watch or one of my jewelry because small details make a big change on our look.
My new beacelet from Fawnxfern brand looks really stylish and i love it.
I love this new watch from Chritian Paul Watches,because this marble detail looks really orginal and i'm a marble fan.



                                                                       Wearing;

          Fawnxfern Cordis Cuff Set (here) , Christan Paul Watches The Strand Marble (here)

              Axel Arigato Grey Python embossed Leather (here) Yoncadesign Choker (here)








1 comment:

  1. Absolutely in love with that!

    xx Sarah-Allegra
    http://www.fashionequalsscience.com

    ReplyDelete