12 April 2016

ALL BLACK

Siyah rengini ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz.Baştan aşağı siyah giyinmeyi de bir o kadar seviyorum.Daha önceki yazım da dediğim gibi bu sefer diz üstü botlarım ile daha  şık bir görüntü yarattım.





Kısa etek veya diz üstü elbiselerin diz üstü botlarla olan uyumuna bayılıyorum.Daha önceki postumda siyah bir kot ile kombinlediğim çizmeleri yaz gelmeden mutlaka giymek istiyordum.Çok severek aldığım bu elbise ise bu çizmeler için birebir olduğunu düşündüm.Elbisenin verdiği spor havası ortaya daha gündelik bir görüntü yarattı.













İşim gereği sürekli bir şeyler not alıyor,yazılar yazıyor veya sosyal medyayı yakından takip etmem gerekiyor.Bu yüzden ipadimi her zaman yanımda taşıyorum.Çantalarımda da küçük boyları kullanmayı tercih ettiğimden ipadımı muhakak kılıfında tutuyorum.Beyzacase markasını yeni keşfettim ve kılıfların kalitesi,gerçek deri olması ve aynı zamanda tarzının bana uyması beni çok mutlu etti.






Beni yakından takip edenler takıları ne kadar çok sevdiğimi bilirler. Jewel Rue markası yeni takıların tasarımları çok güzel.Özellikle düğüm şeklindeki yüzüklere bayıldım.




ENG You know how much i love black and wearin black is my favorite.As i earlier spell in the previous post,this time i created with my over knee boots from Publis Desire more elegant style.
I love the fit of the skirts and dress with over knee boots.Earlier i match my boots with black jean.Before the summer came i want combine it with a dress.I think this sporty dress looks with this boots more everyday.
Because of my job i have to take notes,write sometething,and check sosyal media.That's why i carry my ipad always with me.This new ipad case from Beyzacase is stylish,leather and usefull.
Those who follow me coselly they know how i love jewelry.This bracelet and ring from Jewel Rue is my new favorite pieces.

                                                                              Wearing,

                  Public Desire Over Knee Boots (here) , Beyzacase Executive 2 for ipad 2 (here)

                      Jewel Rue Knotty Ring Set (here) , Jewel Rue Door Knock Bangle (here)



7 comments:

  1. Gorgeous as always dear<3
    /Cecilie

    WWW.BYKROG.DK

    ReplyDelete
  2. aww thank's hon xx

    ReplyDelete
  3. Gorgeous and flawless total black look! You have a great style! :)
    Nice to meet you!
    Stella
    www.stellaasteria.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Stella,thank you so much for your nice comment xx

      Delete
  4. Sexy and chic! Perfect combo, Yonca!

    xx Sarah-Allegra
    http://www.fashionequalsscience.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww! Always so sweet..Thank you babe xx

      Delete