20 May 2016

CORINNE COLLECTİON

Beni yakından takip edenler rahat parçaları ne kadar sevdiğimi bilirler.Ayakkabıda olsun kıyafette olsun benim için öncelik rahatlıktır.Kendimi rahat hissetmediğim bir şeyi giydiğimde o gün bitmez ve biran evvel önce onlardan kurtulmak isterim.




Bir kaç zamandır kısa boy geniş paça pantolonlardan arayışım sürüyordu. Corinne Collection markasını keşfettiğimde ve aradığım pantolonu orada bulunca kaçırmak istemedim.Pantolonda sevdiğim özelliklerinden biri yüksek belli oluşu ve kumaşın yumuşaklığı.Zaten kumaşının %70 i pamuktur.Size kısaca markadan ve tasarımcısından bahsetmek isterim.Markanın sahibi Susan Kim in misyonu; yarattığı ürünlerinde şahsiyetin ve çok yönlülüğün olması.Tüm tasarımları el yapımı ve Los Angeleste ki atölyesinde üretilmekte.Marka, malzemelerini California'da bulunan bir aile şirketinden temin etmektedir.Marka ve tasarımlar hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz Corinne Collection sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
ENG: Form me is Comfort everythink.When i wear what is not comfortable for me,the day doesn't end,i would like to get rid of them immediately.
I was looking for a trousers like this and i found it on Corinne Collection.The owner of the brand Susan Kim (she is really sweet ;) ) have mission for her brand.Create pieces that have Individuality and Versatility.Every piece is designed and handcrafted in her studio in Los Angeles.Corinne is made in the USA.
You can find more information at Corinne Collection









                                                                        Wearing;
         Corinne Collection Corrie Top (here) , Corinne Collection Amelia Culotte (here
     Eye Buy Direct Eyeglasse (here) , The Ordinary Cuff (here) , Adidas Stan Smith (here)

3 comments:

  1. I love your bangle in this look! Where is it from? Totally minimal but beautiful:)

    www.inessaradostin.com

    ReplyDelete
  2. Soooooo stunning, girl! Love the minimal allblack looK!

    xx Sarah-Allegra
    http://www.fashionequalsscience.com

    ReplyDelete
  3. Such a gorgeous minimal look dear! Impeccably stylish and I love the effortless vibe! You look fabulous!
    xx
    Stella
    www.stellaasteria.com

    ReplyDelete