28 January 2016

CASUEL LOOK

Bir süredir postlarımda yaşanan gecikmeler,soğuk havalardan kaynaklandığını üzülerek belirtmek isterim.Yurdumuzu terk etmeyen kar yağışları ve beraberinde devam eden soğuk havalar dışarıda çekim yapmamı engelledi.Bir de her yerde indirimin başlamasıyla ayın wishlist yazılarını yazmayı yeni sezon açılışlarına erteledim.Malum ekleyeceğim favori parçanın indirim yüzünden anında tükenip almamanız sizi üzeceği gibi beni de üzer çünkü en nefret ettiğim şeylerden biri almak istediğiniz bir şeyin kalmamış olması.





Uzun zamandır arayıp ta bulamadığım bu gömleği özellikle uzun kazaklar ile giymek için aldım.Çünkü kalın ve uzun kazaklarda ki bu gömlek görüntüsünü çok seviyorum,zaten moda olduğundan bu tarz kombinlere sıkça rastlayabilirsiniz.
Kombinlerim de sürekli siyah jean giydiğimin bende farkındayım,ama ne yapayım çok seviyorum.Mavinin bu jeanı hiç bir şekilde esneme yapmadığından bu aralar en favori pantolonum olduğunun da altını çizerim.



Botlarım Ayakkabiv markasına ait ve içi kürk olduğundan soğuk havalar için bir artı.Çünkü, bildiğiniz üzere bir çok botlar maalesef kış aylarında ısıtmıyor ki bot dediğiniz ayağınızı bence korumalı.Ayakkabıda bulunan detaylar bota farklı bir hava kattığından hem klasik hem spor olarak kullanabilirsiniz.









                                                                            Wearing;


            Ayakkabiv boots (here) , Stradivarius  Shirts (here) , Mavi Jeans denim (here) ,

                         Pull and Bear Sweater (similar here) , Stradivarius Bag ( similar here)

1 comment:

  1. Tarzın çok başarılı fakat İngilizce yazma isteğin varsa kelimeleri kontrol edip yazsan daha iyi olabilir. Birden fazla yanlış yazımlar mevcut postlarında.

    ReplyDelete