16 February 2016

WHAT'S IN MY BAG

Çantamız ne kadar büyük veya küçük olsalar da içinden asla ayırmadığımız ve her yere taşıdığımız şeyler muhakkak vardır.Benim de çantamdan ayırmadığım yeni Sudiosweden Earphones kulaklıklar bunlardan biri.




Bu kulaklığın özelliklerinden biri de IOS ve Android için seçilebilir olması ve 10.2 mm ilerleticisi ile geliştirilmiş olmasıdır.
Sudioswedenin Vasa modeli en iyilerinden biri ve dinleyici müzikteki tüm çalgı ve detayları seçebiliyor olması müziği dinlerken ayrı bir zevk veriyor.Şu kadarını söylemeliyim ki müziği sadece dinlemiyor aynı zamanda yaşıyor tam ortasındayım. Muhakkak çantanızda bulunması gereken bir üründür.
Aynı zamanda kulaklıkları saklayabilmemiz için içinden deri kesesi de bulunuyor ki bu bence en önemli şeylerden biri çünkü kulaklıklar her zaman çantamızda muhakkak bir şeylere dolanıyor.

Nereye gidersem gideyim Sudiosweden kulaklıklarım her zaman çantamda olacak.

                          %15 indirim için 'yoncaValentine' kodunu kullanmayı unutmayın



Eng: It is not importand how large or smal my bag is;there are always a few things which are with me.In my bag is the new Sudiosweden Earphone headset.

One ot the special feature of this headest is that it is eligible for IOS and Android is improved with a 10,2 mm dover.

The Vasa design of Sudiosweden is one of the best and the listener can detect all the details and voice of the music;which makes an different experience of hearing music.I must say that,you don't just listen the music only,you live the music and standing in the midss.Certainly you should have in your bag.

Also there is a seperarte leather mini-bag,so storange the headset;and i guess it one of particular think,then otherwise there comes to blow with my other stuff in the bag.
My Sudiosweden headset will be always with me,there ever i go.





                                             Get 15% off with the code 'yoncaValentine'


No comments:

Post a Comment