11 March 2016

BOMBER JACKET

Havaların ısınmasıyla hepimizde bir mutluluk,kıyafetlerimiz de bir ferahlık yaşanmaya başladı.Bu aylarda en sevdiğim şey istediğim her şeyi giyebiliyor olmam.Kışın kalın kazaklar üstüne giyilen kalın montların verdiği yorucu ve bunaltıcı his,yaz aylarında sıcaktan ve aşırı nemden üstümüze yapışan kıyafetlerin dramı yüzünden bu aylar en sevdiğim mevsim oluyor.






Shein markası bu bomber ceketim bu mevsim için birebir.Hava biraz soğuduğunda ince bir mont ile giyebilirsiniz havalar daha da ısındığında tek başına yeterli olacaktır.

Bomber ceketimi basic bir t-shirt ve yüksek bel jean ile kombinledim,ama bu ceketler ister spor isterseniz daha spor şık olarak kombinlemeye çok uygunlar.

Bu yazımı yazarken güneşli bir cuma beni bekliyor,o yüzden postumu bitirip bomber ceketimi üzerime geçirip dışarı çıkmak için sabırsızlanıyorum.Herkese mutlu bir cuma ve harika bir hafta sonu geçirmesini dilerim.











ENG: We're more happy when the weather is getting wormer , our clothes also began to experience a reprieve.This month i love ,that i can wear whatever i want.Worn over thick sweaters in winter tiring given by exhausting and overwhelming feeling ,and when it is summer , it is to muggy and it is a big drama when all my cloats are getting close-bodied 

This Shein brand bomber jacket is exactly for this season.When the weather get a little bit colder you can worn withaout a thin coat.
 I combined my jacket with a basic white t-shirt and high waist jean.This jackets are perfect for casuel look or for sporty look.
 While writing this post a sunny day is waiting for me,after finishing my post i'll be going out.Wish all a happy friday,and enjoy your weekend guys.




                                                                            Wearing:

       Shein Bomber Jacket (here) , Zara T-shirt (here) , Mango High Waist Jeans (similar here) ,

         Jot It Down 2016 Diary (here) , Marc Bale Watch (here) ,The Peach Box Bangle (here),

                                                       Reebok Classic Sneakers (here)





1 comment:

  1. Perfect look hon' and the location is absolutely amazing 💕
    /Cecilie

    WWW.BYKROG.DK

    ReplyDelete