15 November 2015

BLACK + GREY


 
Havalar soğumadan ve güneş bulutların arkasına saklanmadığı şu günlerde çekim için kendimi sokağa attım .Gri ve siyah renklerin hakkim olduğu bir kombin ile sonbaharın tadını çıkardım.
 

Kazakların artık gardırobun arkalardan göz önüne çıkmaya başladığı şu sıralar ve yenilerin de eklenmesiyle yerlerini almaya başladılar. En son aldığım bu oversized gri kazağı, geçen sene indirimden aldığım hemen bilekte biten yüksek belli kumaş pantolonum ile casual bir görüntü yarattım. Kumaş pantolon ve kazak ikilisini beraber kullanmasını çok seviyorum. Bu kış bu ikiliyi epey kullanacağımı düşünüyorum. Tabi havalar soğuduğunda her ne kadar ayak bileğin açıkta kalması hoşuma gitse de üşümemek için kalın çoraplar mecburen giyilecek.
Geçen seneden beri trend olan uzun mantolar bu sene de trend olmaya devam ediyor. Pantolonların kısaldığı ve mantoların uzadığı şu sıralar ikisini bir arada kullanmak şu sıralar çok moda .Benim pantolonumun boyu bu kombinemde çok kısa olmasa da farklı bir hava kattım.
Ayakkabı olarak beni çok uğraştıran nam-ı değer Stan Smith spor ayakkabılarımı giydim, ama bir dahaki kombinem de bunu botlarım ile kullanacağım. Bunun için de ayrı bir post yazacağım.





 
 

1 comment:

  1. So wonderful! And the bag is amazing!

    xx Sarah-Allegra
    http://www.fashionequalsscience.com

    ReplyDelete