23 May 2016

CLASSY

Siyah ve beyaz renklerini bir arada kullanmasını ne kadar sevdiğimi artık sizde anlamışsınızdır.Her ne kadar baştan aşağı siyah giyinmesini sevsem de siyah ve beyaz renkleri karıştırmayı da bir o kadar seviyorum.




Hazır havalar da ısınmaya başlamışken pantolonlarımın bir tık kısalmasının zamanı geldi diye düşündüm.M-line marka bu pantolonu favorilerimin arasında olan çizgili üst ve topuklu ayakkabım ile tamamlayarak bu sefer daha şık bir görüntü yarattım.

Sizlere kısaca M-line markası hakkında bahsetmek istiyorum.Marka kendini modest/mütevazi insanlar olarak tanımlıyor.Üretimde,kumaş seçiminde ve tasarımlarında ana ölçüleri  "mütevazilik".Onlar için mütevazilik sadece giyim ve kuşam ile ilgili değil.Mütevazilik onlar için hayata ilişkin bir farkındalık.

Kaliteli kumaş ve dikim ile tasarımlarını uzun ömürlü yapıyorlar.Modayı demokratikleştiriyorlar.Markalarında "özgünlüğü" öne çıkarmayı hedefliyorlar.Marka ile ilgili daha fazla bilgi ve birbirinden güzel tasarımlarını görmek isterseniz  mlinefashion sitesine göz atmanızı öneriyorum

Ayakkabılarda iki sezondur moda olmaya devam eden bağcık modasının yüksek topuklu ayakkabılarda da sık sık rastlıyoruz. Nastydress in ayakkabısını daha spor bir kıyafetin altında kullanarak klasik bir görüntü yarattım.

Her fotoğrafımda beni güneş gözlükle görmeye ne kadar çok alıştığınızın farkındayım,ama güneş gözlük benim için olmazsa olmazdır. Eyebuydirect markasının bu modelini sık sık göreceğinizden emin olabilirsiniz.

ENG:  You know how much i love to use the colors black and white together.Yes,"All black" is my favorite but i can't stop to wearing black and white together.
Finally the weather is warmed and we can wear our culottes.I wear this trousers from M-line with my favourite stripes top.
I change my sporty look with the lace up hells from Nastrydress and i turned to a more stylish image.
I know i wear my sunglasses on every photos,but sunglasses is for me a "musthave" This sunglasses from Eyebuydirect is my new favorite.














WEARING;


   M-line Trousers (here) , Nastydress Shoes (here) , Status Anxıiety Clutch (here),

    Charlotte Valkeniers Cuff (here) , Jane Koenig Ring (here), Eye But Direct Sunglasses (here)


10 comments:

  1. amazing look babe ♥

    www.thewhiteprint.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ultimately classy and stylish! You look fantastic darling! <3
    Stella
    www.stellaasteria.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww! that's so sweet from you.Thank you xx

      Delete
  3. So so in love! the culottes and the striped shirt are amazing!

    xx Sarah-Allegra
    http://www.fashionequalsscience.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Always so amazing comments from you!Thank you soooo much xx

      Delete
  4. Anonymous21/6/16

    I can't stop wearing black too, Never gets old....

    Cok begendim, Loved:)

    Love
    Sirin http://www.sweetnessoffashion.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Şirin! Yes,so true black is everything

      Öpüyorum xx

      Delete
  5. what a nice outfit. Love to see more.

    http://ootdchannel.com

    ReplyDelete